NÁSTĚNKA

Právě je 19 říj 2018, 15:20

Všechny časy jsou v UTC+01:00




Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 56 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nevyjasněné věci - karty
Nový příspěvekNapsal: 21 bře 2012, 15:12 
Offline
blablabla
blablabla
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2011, 13:23
Příspěvky: 705
Máš rád kvakva koňak ?: ANO ,je to můj tajný zdroj síly
Co mám nejraději: Lehké drogy
Moje motto: SSDD
Trávu raděj: ubalit
Bydliště: Brno
Citace:
Dikec kamo ;) a jeste me rekni jak si tam dal ten obrazek?? :D

Jestli sem dobre pochopil tak jen pres prikaz img??
jj das "[img]link-na-obrazek[/img]" samo bez tech uvozovek ;)

_________________
Veni, Vidi, Vici
Kepépova hmota nakrmi svet :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nevyjasněné věci - karty
Nový příspěvekNapsal: 18 dub 2012, 07:01 
Offline
Jožin
Jožin
Uživatelský avatar

Registrován: 01 bře 2012, 15:50
Příspěvky: 122
Máš rád kvakva koňak ?: ANO ,je to můj tajný zdroj síly
Co mám nejraději: Manžela
Trávu raděj: nezalívat
Bydliště: prechodne
toz morbid opravdu funguje v jakemkoli pripade, kdyz je potvora "ulozena" do hrbitova, nezalezi na duvodu ->

vysvetleni, jak morbid funguje -
"The morbid ability word indicates an ability that checks whether a creature died this turn. (Remember, "die" is the new terminology for a creature being put into the graveyard from the battlefield"
volne prelozeno : Schopnost morbid je aktivovana vzdy, kdyz kreatura v danem kole zemre. ( Pro pripomenuti, "zemrit" se v nove termonilogii oznacuje kreatura, ktera byla odstranena ze "stolu" do hrbitova )

zdroj:
http://www.wizards.com/magic/magazine/a ... ure/157a#2

a co znamena "die" -
""Dies" is shorthand for "is put into a graveyard from the battlefield" that's used exclusively to refer to creatures. It doesn't matter how or why the creatures were put into the graveyard, so a creature dies whether it's sacrificed, destroyed, or put into the graveyard from the battlefield for any other reason. A creature doesn't die if it's exiled, returned to its owner's hand, or put anywhere else from the battlefield, nor does it die if it's put into a graveyard from somewhere other than the battlefield (such as a player's hand or library)."
volne prelozeno : "Zemrit" je zkracenina pro vyraz "dat kreaturu ze stolu do hrbitova" .. (zbytek vety nevim jak presne prelozit abych nematl, Dude plz help :) ). Nezalezi na tom jak nebo proc byla kreatura dana do hrbitova, at uz to bylo obetovanim, znicenim nebo jinym duvodem. Kreatura nezemrela pokud je v exilu, vracena do vlastnikovo ruky, nebo dana do hrbitova odkudkoli krom stolu ( napr. z hracovo ruky, knihovny .. ).

zdroj:
http://www.wizards.com/magic/tcg/articl ... echanics#2

Tudiz jestli to dobre chapu, vylozim neco s morbidem, pouziju Birthing Pod a Morbid je aktivovan. Obetuji potvoru pomoci Grim Backwoods a Morbid ja taktez aktivovat. Jeslti se pletu, opravte me :)

P.S.
ten preklad je dost prasackej, ale fakt se mi nechce premejslet na stylistikou :oops:


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nevyjasněné věci - karty
Nový příspěvekNapsal: 18 dub 2012, 07:15 
Offline
Jožin
Jožin
Uživatelský avatar

Registrován: 01 bře 2012, 15:50
Příspěvky: 122
Máš rád kvakva koňak ?: ANO ,je to můj tajný zdroj síly
Co mám nejraději: Manžela
Trávu raděj: nezalívat
Bydliště: prechodne
A co se tyce otazky destroy a regenerace :

"To destroy a card is to remove it from play and put in into it's owner's graveyard. Creatures that are destroyed can be regenerated by effects unless some effect prevents them from doing so.
volne prelozeno : Znicit kartu znamena, ze je odstranena ze hry do vlastnikova hrbitova. Kreatury, ktere jsou zniceny pomoci "destroy", mohou byt regenerovany, pokud tomu nebrani nejaky efekt.

zdroj -
http://mtg.wikia.com/wiki/Destroy

Toz Dude mel recht, dobry vedet do budoucna 8-)


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nevyjasněné věci - karty
Nový příspěvekNapsal: 18 dub 2012, 07:30 
Offline
blablabla
blablabla
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2011, 13:23
Příspěvky: 705
Máš rád kvakva koňak ?: ANO ,je to můj tajný zdroj síly
Co mám nejraději: Lehké drogy
Moje motto: SSDD
Trávu raděj: ubalit
Bydliště: Brno
Oka

Zde odkaz na ofic pravidla

http://www.wizards.com/Magic/TCG/Articl ... agic/rules

_________________
Veni, Vidi, Vici
Kepépova hmota nakrmi svet :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nevyjasněné věci - karty
Nový příspěvekNapsal: 19 dub 2012, 08:42 
Offline
blablabla
blablabla
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2011, 13:23
Příspěvky: 705
Máš rád kvakva koňak ?: ANO ,je to můj tajný zdroj síly
Co mám nejraději: Lehké drogy
Moje motto: SSDD
Trávu raděj: ubalit
Bydliště: Brno
Objevila sem nam zajimava skutecnost. A sice v pripade kdy vylozim Emrakula pres Elvish Piper nebo Quicksilver Amulet tak me neda dalsi kolo protoze nebyl vyvolan :)

_________________
Veni, Vidi, Vici
Kepépova hmota nakrmi svet :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nevyjasněné věci - karty
Nový příspěvekNapsal: 19 dub 2012, 13:49 
Offline
blablabla
blablabla
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2011, 13:14
Příspěvky: 432
Máš rád kvakva koňak ?: ANO ,je to můj tajný zdroj síly
Co mám nejraději: Lehké drogy
Moje motto: Nemam rad ...... ;)
Trávu raděj: ubalit
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ;) das nam jedno kolo zivota k dobru ;)

_________________
HULIM,HULIS,HULIME
KNEDLA A YVZDECH JSOU BUZNY A STEJNE JE CHOLERA POTKA!!!!
JA CHCI TAKY BANANA ;)
Obrázek


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nevyjasněné věci - karty
Nový příspěvekNapsal: 19 dub 2012, 14:07 
Offline
blablabla
blablabla
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2011, 13:23
Příspěvky: 705
Máš rád kvakva koňak ?: ANO ,je to můj tajný zdroj síly
Co mám nejraději: Lehké drogy
Moje motto: SSDD
Trávu raděj: ubalit
Bydliště: Brno
Citace:
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII ;) das nam jedno kolo zivota k dobru ;)
woe :D

_________________
Veni, Vidi, Vici
Kepépova hmota nakrmi svet :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nevyjasněné věci - karty
Nový příspěvekNapsal: 26 dub 2012, 13:35 
Offline
blablabla
blablabla
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2011, 13:23
Příspěvky: 705
Máš rád kvakva koňak ?: ANO ,je to můj tajný zdroj síly
Co mám nejraději: Lehké drogy
Moje motto: SSDD
Trávu raděj: ubalit
Bydliště: Brno
Jeste bych rad klarifikoval protekci. Bytost ma takovou barvu za kterou se vyvolava, tzn. ze pokud vyvolate tzv. multicolored, (treba http://magiccards.info/mbs/en/96.html) tak tato bytost ma barvu stejnou jako vyvolavaci mana. Dle prikladu Glissa je tudiz jak cerna tak zelena bytost. Pokud napr. zautocim Mirran Crusaderem tak Glissa ho nemuze blokovat a pri jejim utoku ji MC muze blokovat bez toho aby mu udelila nejake zraneni.

_________________
Veni, Vidi, Vici
Kepépova hmota nakrmi svet :D


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nevyjasněné věci - karty
Nový příspěvekNapsal: 27 dub 2012, 13:57 
Offline
Jožin
Jožin
Uživatelský avatar

Registrován: 01 bře 2012, 15:50
Příspěvky: 122
Máš rád kvakva koňak ?: ANO ,je to můj tajný zdroj síly
Co mám nejraději: Manžela
Trávu raděj: nezalívat
Bydliště: prechodne
tak po 3. vymejslim stejnej post a uz fakt naposled :D

Glissa vs Mirran Crusader je trochu nestastny priklad, vzhledem k tomu, ze Glissa je cerno-zelena a Mirran Cr. ma protekci na cernou a zelenou. Nicmene chapu, zes vybiral priklad karet ktere hrajeme :) Jestli to ale dobre chapu, kdybych hral Apocalypse Hydru (http://magiccards.info/query?q=Apocalyp ... rd&s=cname), vysledek bude stejny jako s Glissou, je tak ?

A jeste jenom pro klid na dusi. Zahraju Glissu a nekdo na ni pouzije Doom Blade (http://magiccards.info/query?q=doom+bla ... rd&s=cname) .. vysledek bude ten, ze se ji nic nestane, pze je i cerna potvora ?


Nahoru
   
 Předmět příspěvku: Re: Nevyjasněné věci - karty
Nový příspěvekNapsal: 27 dub 2012, 16:17 
Offline
blablabla
blablabla
Uživatelský avatar

Registrován: 09 bře 2011, 13:23
Příspěvky: 705
Máš rád kvakva koňak ?: ANO ,je to můj tajný zdroj síly
Co mám nejraději: Lehké drogy
Moje motto: SSDD
Trávu raděj: ubalit
Bydliště: Brno
Citace:
tak po 3. vymejslim stejnej post a uz fakt naposled :D

Glissa vs Mirran Crusader je trochu nestastny priklad, vzhledem k tomu, ze Glissa je cerno-zelena a Mirran Cr. ma protekci na cernou a zelenou. Nicmene chapu, zes vybiral priklad karet ktere hrajeme :) Jestli to ale dobre chapu, kdybych hral Apocalypse Hydru (http://magiccards.info/query?q=Apocalyp ... rd&s=cname), vysledek bude stejny jako s Glissou, je tak ?

A jeste jenom pro klid na dusi. Zahraju Glissu a nekdo na ni pouzije Doom Blade (http://magiccards.info/query?q=doom+bla ... rd&s=cname) .. vysledek bude ten, ze se ji nic nestane, pze je i cerna potvora ?
jj ten vysledek s tou hydrou bude stejny protoze je jak zelena tak cervena. A na Glissu se ten debilni Doom Blade zahrat samo neda ;)

_________________
Veni, Vidi, Vici
Kepépova hmota nakrmi svet :D


Nahoru
   
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma  Odpovědět na téma  [ 56 příspěvků ]  Přejít na stránku Předchozí 1 2 3 4 5 6 Další

Všechny časy jsou v UTC+01:00


Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Theme Created by HOLLYSMOKE
Theme updated to phpBB 3.1.6 by KamijouTouma
Theme Version is 3.1.6-ss2

Český překlad – phpBB.cz